Колку често се менуваат ножевите за бричење

2021-08-04

Прирачникотмашина за бричењетреба да се замени по 5-7 пати употреба. Електричната машина за бричење може да се користи нормално и може да се менува на секои 2-3 години.

Откако мажјакот ќе порасне до одредено породување, тоа ќе влијае на убавината на брадата поради растењето на брадата. Избричи ја брадата на време. Самоодниот брич што се користи за бричење на брадата може да се подели на рачни жилети и електрични жилети. Два вида.

Рачното бричење се состои од глава за сечење, аножи бедем. Неопходно е да се избричи брадата според растот и развојот на брадата.

Електричните машини за бричење се комплицирани внатрешно, а користените ножеви и рачните машини за бричење имаат очигледни ефекти. Електричните машини за бричење не треба да избегнуваат бричење, но рачните машини за бричење ќе станат досадни по употреба и треба да се заменат.

  • QR
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy